Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na stranicu “Uslovi korišćenja” MajaMayo Centra. Molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove pre nego što nastavite sa korišćenjem našeg veb-sajta. Pristupom i korišćenjem naše platforme, prihvatate da se obavezujete na sledeće uslove i sporazume.

Intelektualna svojina:
Svi sadržaji na ovom veb-sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, logotipe, ikone, slike, audio i video zapise, digitalne preuzetke i softver, zaštićeni su autorskim pravima, žigovima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Ne smete kopirati, reprodukovati, distribuirati ili koristiti bilo koji deo sadržaja bez prethodnog pisanog odobrenja MajaMayo Centra.

Ograničenja korišćenja:
Korišćenje ovog sajta je dozvoljeno samo za lične, nekomercijalne svrhe. Ne smete zloupotrebljavati, ometati ili oštetiti ovaj sajt ili njegovu funkcionalnost, uključujući, ali ne ograničavajući se na pokušaje neovlašćenog pristupa, hakovanja, slanja virusa, spamovanja ili drugih štetnih aktivnosti.

Odricanje od odgovornosti:
MajaMayo Centar čini sve napore da obezbedi tačne i pouzdane informacije na ovom sajtu. Međutim, ne možemo garantovati potpunu tačnost ili ispravnost svih informacija. Korišćenje ovog sajta vršite na sopstveni rizik. MajaMayo Centar neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili štete koje proizilaze iz korišćenja ovog sajta.

Veze ka trećim stranama:
Naš veb-sajt može sadržavati veze ka veb-sajtovima trećih strana koje ne kontrolišemo. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse veb-sajtova trećih strana. Pre nego što pristupite tim veb-sajtovima, savetujemo Vam da pažljivo pročitate njihove uslove korišćenja i politiku privatnosti.

Promene uslova korišćenja:
MajaMayo Centar zadržava pravo da izmeni ove uslove korišćenja u bilo koje vreme. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, stoga redovno posetite ovu stranicu kako biste bili informisani o eventualnim promenama. Nastavkom korišćenja ovog sajta nakon objavljivanja izmena, prihvatate ažurirane uslove korišćenja.

Primenljiv zakon:
Ovi uslovi korišćenja uređeni su i tumačeni u skladu sa zakonima zemlje gde MajaMayo Centar ima svoje poslovanje. Svi sporovi koji proizlaze iz ovih uslova biće rešavani isključivo pred nadležnim sudom u toj jurisdikciji.

Hvala što ste pročitali Uslove korišćenja MajaMayo Centra. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovim uslovima, slobodno nas kontaktirajte putem našeg obrasca za kontakt.

Poslednja izmena ovih Uslova korišćenja: [01.07.2023.]

Prijavite se na naš Newsletter!

Hajde da zajedno izgradimo zdrav odnos. Prijavite se na naš newsletter.

Hvala Vam. Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!