Majamayo Centar

O Nama

Unapredite svoje zdravlje: Naš fokus je vaša dobrobit i zdravlje. Pomoći ćemo vam da ojačate svoje telo i um kroz promenu odnosa prema hrani.

Korigujte telesnu težinu: Postizanje željene težine je važno za vaše dugoročno zdravlje. Nudimo vam podršku u postizanju i održavanju zdrave telesne mase.

Izbacite nezdrave navike i zamenite ih sa zdravim: Naučite kako da se oslobodite loših navika i usvojite nove, zdrave rutine koje će vam pomoći da se osećate bolje i postignete optimalno zdravlje.

Uživajte u hrani i povećajte zadovoljstvo pri jelu: Hrana treba da bude izvor radosti. Naš pristup vam pomaže da uživate u svakom zalogaju i stvorite pozitivan odnos prema hrani.

Povećajte nivo energije: Pravilna ishrana i zdrav način života mogu vam pomoći da se osećate energičnije i produktivnije.

Ojačajte imunitet: Vaša ishrana igra ključnu ulogu u podršci vašem imunološkom sistemu. Naučite kako da pravilno hranite svoje telo kako biste ostali zdravi i otporni.

Upoznajte naš tim

maja babic maja mayo

Maja Babić

Maja Babić je osnivač i izvršni direktor MajaMayo Centra. Sa bogatim iskustvom u oblasti prehrambene tehnologije i marketinga, Maja se istakla kao stručnjak koji razume kako hrana utiče na naše zdravlje, kako se proizvodi, i kako se promoviše.

Stekla je diplomu mastera prehrambene tehnologije na Tehnološkom fakultetu, duboko uranjajući u svet hrane, njenih svojstava i procesa proizvodnje. Kasnije u svojoj karijeri, okrenula se ka marketingu i komunikacijama, radeći sa vodećim globalnim brendovima i multinacionalnim kompanijama.

“Prilagodimo planove vašim potrebama, ciljevima i izazovima kako biste razvili pozitivan odnos prema sebi i hrani”, kaže Maja Babić.

Pandemija COVID-19 podstakla je Maju da se ponovno posveti svojoj struci i strasti prema ishrani i zdravom načinu života. Videla je važnost zdravlja na svim nivoima – fizičkom, mentalnom i emocionalnom. Ishranu izdvaja kao ključni faktor za rešavanje mnogih zdravstvenih problema.

 

Vidi više

Njen put transformacije nije samo lični, već i profesionalni. Od stručnjaka za prehrambene tehnologije i marketinga, Maja se razvila u lidera u oblasti zdravlja i wellnessa.

Takođe je stekla dodatnu edukaciju na Mayo Clinic School of Medicine and Science kao Healt & Wellness terapeut, produbljujući svoje znanje o uticaju ishrane na celokupno zdravlje. Bila je jedna od tri osobe iz Evrope u klasi od 43 U Mayo Clinic.

Maja je danas vodeća figura u promociji zdravih životnih stilova i wellnessa, posvećena pružanju podrške drugima na putu ka boljem zdravlju. Njena strast leži u pomaganju ljudima da ostvare svoj najbolji potencijal I unaprede svoje živote putem zdravog načina ishrane I navika.

Amira Fazlagić

Zaposlena u Univerzitetskoj ginekolološkoj klinici „Narodni front” u periodu 1989-2009. kao specijalista ginekologije i akušerstva.

Od 2009. osnivač Specijalističke ginekološko-akušerske ordinacije „Medison plus” u Zemunu.

Članica Lekarske komore Srbije sa licencom br.107226. 2009. godine Evropski univerzitet u Beogradu na predlog Medicinske akademije US Medical School me bira u zvanje vanrednog profesora za predmet ginekologija i akušerstvo, gde sam kao predavač radila do školske 2012/2013. godine.

Predavač na doktorskim studijama na predmetu Personalizovana medicina i farmakogenomika, program Molekularna biologija, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu od školske 2014/2015 do 2019/2020 godine.

Zamenik direktora Centra za bioetičke studije Univerziteta u Beogradu od 2015.-2019. godine.

Vidi više

Generalni sekretar UNESCO Katedre za bioetiku za Evropu 2017.-2019. ICB The International Chair in Bioethics University Haifa, Israel
Počasni direktor Festivala zdravlja Beograd od 2012. godine.
Osnivač i predsednik Nacionalne asocijacije za unapređenje i razvoj regenerative medicine od 2010. godine
U periodu od 1995.-1999. godine sam bila sekretar Ginekološke sekcije pri SLD.
Sekretar Udruženja za primenu ultrazvuka u medicini, biologiji i veterini i sekretar Jugoslovenske škole za primenu ultrazvuka u medicini, biologiji i veterini 1994.-1997.godine. Profesor ginekologije i akušerstva na Akademiji strukovnih studija Beograd, Odsek Visoka zdravstvena škola od 2023. godine.

UČESTVOVANJE U PROJEKTIMA

UNICEF projekat „Baby friendly, mother friendly” u Srbiji.
Učesnik projekta „Blizanačke trudnoće” Univerziteta Toronto, Canada.
Naučni saradnik banke matičnih ćelija „Cryo-Save” 2008.-2013.
Učesnik projekta iščitavanja genoma 50 srpskih građana u projektu Golden Helix fondacije.

AUTORSKA IZDANJA

Dijabetes i trudnoća, poglavlje Matične ćelije u lečenju dijabetesa, urednik Miroslava Gojnić Dugalić, Medicinski fakultet u Beogradu, Novo doba, Beograd, 2012:413-417 ISBN 978-86-7117-337-7 (Odlukom Veća za specijalizovanu nastavu Medicinskog fakulteta, broj 17/40-40 2012.godine prihvaćena kao udžbenik za poslediplomsku nastavu).
Matične ćelije i genetika u službi čovečanstva, poglavlje Matične ćelije i regenerativna medicina, Univerzitet u Beogradu, Univerzitetska biblioteka Svetozar Marković, urednice
Antonić Sanja i Popović Aleksandra, 2013: ISBN 978-86-7301-060-1 (UBSM) Priručnik Deset koraka za zdravu trudnoću 2013: ISBN 978-86-917281-0-6

PREDAVAČ PO POZIVU

Predavač na V svetskom kongresu regenerativne medicine i matičnih ćelija 2012., 2-4 Decembar, Guangzhou, China
Predavač na V međunarodnom simpozijumu Dijabetes i trudnoća 2009., 26-28 Mart, Sorrento, Italy
Predavač na Prvom Simpozijum Mediteranskog društva za metabolički sindrom, dijabetes i hipertenziju u trudnoći 2013., 2-3 Oktobar, Beograd, Srbija
Predavač na Domaćem kursu prve kategorije Perinatološki aspekt skrininga i dijagnostike kongenitalne srčane bolesti 2011., 30 Maj, Beograd, Zemun, Srbija
Predavač po pozivu na Kursu prve kategorije Bezbedno materinstvo – uloga ginekološko-akušerske sestre 2011., 10 Decembar, KBC Dr Dragiša Mišović Dedinje, Beograd
Predavač po pozivu na Simpozijumu Racionalna laboratorijska i interventna dijagnostika u svakodnevnoj praksi 2012., 31 Mart, Smederevo, Srbija
Predavač po pozivu na Kursu Kontraceptivne i terapijske potrebe u različitim životnim dobima žene: uloga intrauterinih uložaka i sistema 2012., 27-28 Septembar, Niš, Srbija
Predavač po pozivu na više od 20 programa kontinuirane medicinske edukacije KME u periodu 2009-2022 (evidencija u Zdravstvenom savetu Srbije)

REZULTAT NA RESEARCH GATE 18.05.2023.
Research Interest Score 200.7
Citations 425
h-index 6

Gala Isidora Ranđić

Diplomirani psiholog, master menadžer ljudskih resursa sa desetogodišnjim iskustvom rada sa ljudima, sertifikovani PCM trener i integrativni psihoterapeut.

Njena praksa u psihoterapiji bazirana je na principima integrativnog modela, koji poseban akcenat stavlja upravo na negovanje poštovanja, ljubaznosti i jednakosti u odnosu sa klijentom, kroz afirmisanje integriteta i humanosti.

Podržava relaciono razvojni pristup psihoterapiji, integrišući ključne elemente humanističnog pravca u psihologiji, teorije objektnih odnosa, psihologije selfa, teorije intersubjektivnosti, telesne i sistemske psihoterapije.

Gala upućuje svoje klijente ka napretku, razvoju i skladu, u privatnim i poslovnim aspektima. Podržava ih u istraživanju suštinskih tema za njih, promeni štetnih obrazaca i sticanju veština neophodnih za ostvarenje potencijala i dostizanje najskladnije verzije sebe.

Vanja Kosanjić

Vanja Kosanjić prva radna iskustva stiče kao fizioterapeut, radeći kao sportski fizioterapeut rukometnog kluba.

U međuvremenu se edukuje u oblastima refleksologije, ajurvedskih tretmana i shiatsu masaze. Prvo iskustvo u aromaterapiji stiče 2009. na edukaciji francuske aromakozmetike Thalgo i Decleor. Nastavlja da se edukuje za izradu prirodne kozmetike u Zagrebu.

Posle dugo vremena bavljenja fizioterapeutskim poslom, koji mu je prvobitno zanimanje, Vanja diplomira fitoterapiju i pokreće liniju prirodne kozmetike. Svoja znanja iz ove oblasti praktikuje u svom salonu za masažu u Mostaru.

2014. godine seli se u Beograd gde počinje da vodi dve linije prirodne kozmetike u Srbiji.

Radi kao stručni konsultant u SPA centrima u Srbiji i Hrvatskoj.

 

Una Živanović

Menadzer za Marketing i komunikacije sa strastvenim interesovanjem za umetnost i dizajn. Nakon završenog fakulteta za umetnost i dizajn, smer industrijski dizajn (primenjeni umetnik), Una je usmerila svoju kreativnost ka oblasti marketinga i komunikacija.

Sa impresivnim iskustvom kao organizator na preko 100 muzičkih spotova, Una je pokazala svoju sposobnost za efikasnu organizaciju i vođenje kompleksnih projekata.

Takođe je stekla vredno iskustvo kao organizator na televiziji, gde je razvila veštine koje je dovela do pozicije izvršnog producenta.

Njene ključne veštine obuhvataju izvanrednu komunikaciju i izuzetnu sposobnost organizacije. Una je posvećen profesionalac koja donosi svoj jedinstveni umetnički pristup svakom zadatku u oblasti marketinga i komunikacija.

Šta naši klijenti kažu o nama

REAL PEOPLE, REAL REVIEWS

Prijavite se na naš Newsletter!

Hajde da zajedno izgradimo zdrav odnos. Prijavite se na naš newsletter.

Hvala Vam. Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!