Corporate wellbeing programi

Zdravlje i zadovoljstvo zaposlenih definiše uspeh kompanije i današnje vodeće savremene organizacije prepoznaju važnost korporativne kulture za poslovni učinak i izgradnju kulture zdravlja, radi optimizacije zdravlja i zadovoljstva zaposlenih.

Kako možemo da sarađujemo?

Wellness na radnom mestu

One on one sesija

Whole Person Care program

Izrada menija jelovnika za restoran

Radionice i webinari

Video sesije

Wellbeing assessment za procenu performansi zaposlenih

Corporate retreat programi

Corporate Team building programi

MajaMayo programi mogu pomoći u poboljšanju sveobuhvatnog zdravlja i blagostanja zaposlenih, što čini zaposlene da budu srećniji i ispunjeniji na radnom mestu i van njega.

Programi

Corporate Wellness Program For Life

PROGRAM

Vidi više

• Procena performansi zaposlenog

• Izveštaj wellbeing assessment-a

• Sveobuhvatna analiza zaposlenog kroz one-on-one sesije

• Zaključak i definisanje prioriteta

• Izrada personalizovanog PFL

• Rezultati programa

Tematski webinari

PROGRAM

Vidi više

Na mesečnom nivou zajednički definišemo i organizujemo tematske webinare radionice (online ili uživo ) na različite teme , uzimajući u obzir različite zdravstvene i lifestyle izazove sa kojima se susreću vaši zaposleni.

Predlog tema:

1. Zdrava ishrana od 9 do 5

2. Hrana za mozak , energiju i fokus

3. Posao vs privatni život

4. Mama i uspešna poslovna žena? Da, moguće je

5. Ako me voliš uradićeš ono što zelim

6. Prijateljstvo sa samim sobom

7. Tvoj uspeh je moj neuspeh

8. Emocije

9. The NEAT (Non Exercise Activity Thermogenesis)

10. Optimal sleep for wellness po modelu Mayo Clinic Center for Sleep Medicine

Investirajte u zdravlje i blagostanje vašeg tima!

Koristite naše usluge prilagođenih radionica kako biste podržali zdravlje i blagostanje vašeg korporativnog tima. Naši stručnjaci za dobrobit su tu da stvore jedinstvene programe za vaše zaposlene, bilo da se radi o sesijama kod vas u firmi ili u našim prostorijama. Evo kako možemo zajedno unaprediti produktivnost, motivaciju i zadovoljstvo vašeg tima:

1. Personalizovane Radionice: Razvijamo radionice koje tačno odgovaraju potrebama vašeg tima. Bez obzira da li se radi o upravljanju stresom, fizičkom zdravlju ili tehnikama za unapređenje produktivnosti, radimo na rešenjima koja su prilagođena vama.

2. Fleksibilnost: Radionice mogu biti organizovane na vašem radnom mestu ili u našem prostoru, u skladu sa vašim preferencijama. Mi smo tu da se prilagodimo vašim potrebama i ograničenjima.

3. Stručni Tim Naš tim stručnjaka ima široko iskustvo u oblasti korporativnog zdravlja i blagostanja. Naši predavači će vas voditi kroz radionice sa stručnošću i saosećanjem.

4. Unapredite Radno Okruženje: Kroz naše radionice, vaš tim će naučiti kako da smanji stres, poveća produktivnost i bolje se nosi sa izazovima. Srećniji i zdraviji zaposleni doprinose boljoj radnoj atmosferi i uspehu firme.
Investirajte u zdravlje i blagostanje vašeg tima kroz naše prilagođene radionice. Kontaktirajte nas da biste saznali više o tome kako možemo zajedno unaprediti radnu sredinu i postići bolje rezultate. Vaši zaposleni zaslužuju da se brine o njihovom zdravlju!

FAQ

Kako možemo da sarađujemo?

Zdravlje i zadovoljstvo zaposlenih definiše uspeh kompanije i današnje vodeće savremene organizacije prepoznaju važnost korporativne kulture za poslovni učinak i izgradnju kulture zdravlja , radi optimizacije zdravlja i zadovoljstva zaposlenih.

Wellness na radnom mestu
One on one sesija
Personalizovani Wellness Program for life
Izrada menija jelovnika za restoran
Radionice i webinari
Video sesije
Wellbeing assessment za procenu performansi zaposlenih
Corporate retreat programi
Corporate Team building programi

Čitajte na našem blogu

Namirnice kojih ne morate da se plašite

Namirnice kojih ne morate da se plašite

Na sreću – osim ako nemate alergiju,netoleranciju ili zdravstveno stanje koje vas sprečava da jedete ovu hranu – ključ da ih držite na tanjiru je znati kako da birate mudro, sa naglaskom na razumnim količinama najkvalitetnijih proizvoda. Uživanje u ovoj hrani bez...

opširnije
Strategije zdrave ishrane za praznike

Strategije zdrave ishrane za praznike

Odložite svoj plan zdrave ishrane za kasnije. Ali čak i uz mnogo rada i mnogo iskušenja  za svakim stolom, moguće je kontrolisati težinu i dobro jesti. Ove sezone vodite računa o svom telu jednako pažljivo kao što brinete o svom umu. Ovi saveti mogu pomoći. Razmislite...

opširnije
Saveti za zdravlje: Bol u leđima i vratu

Saveti za zdravlje: Bol u leđima i vratu

Jedna noć provedena u neudobnom položaju može rezultirati ukočenim i bolnim vratom. Jedan nespretan pokret dok čupate korov iz cveća može izazvati ubod bola u leđima ili vratu koji ne prolazi. Dobra vest je da se većina bolova u leđima i vratu postepeno poboljšava u...

opširnije
Pronađite savršenu ravnotežu ukusa

Pronađite savršenu ravnotežu ukusa

Vreme je da razmislimo šta zdrava ishrana može biti: ne dosadna, „srednja“ ili ukusna i puna ukusa.Strastveni smo u pripremi zasitnih, ukusnih jela kao i da se pobrinemo da budu hranljivi. Zato pažljivo osmišljavamo ukuse naših jela i kreiramo recepte od nule koji će...

opširnije
Balsamico pečena piletina

Balsamico pečena piletina

Savet dijetetičara: Balsamico ima tamnu boju i bogat ukus. U kombinaciji s malo braon šećera, ovo sirće čini sos koji je puno zdraviji od tradicionalnog sosa sa visokim udelom masti. Br.porcija: 8 Sastojci 1 celo pile1 kašika svežeg ruzmarina ili 1 kašičica sušenog...

opširnije

Prijavite se na naš Newsletter!

Hajde da zajedno izgradimo zdrav odnos. Prijavite se na naš newsletter.

Hvala Vam. Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!