Samo za muškarce!

od strane

okt 4, 2023

“Ne možete to imati.” “Ne možete jesti to.” “Ne možete… ne možete… ne možete…”
Konačno, tu je neko ko će vam pomoći u tome šta možete da radite kako biste ostali što zdraviji koliko god možete. I nije reč o bilo kome, već o stručnjacima Majamayo centra.

Brinete o svom zdravlju. Ovo je za muškarce koji ozbiljno shvataju svoje zdravlje… muškarce koji su spremni da preduzmu akciju… muškarce koji ne prihvataju “ne” kao odgovor… muškarce koji ne prihvataju “ne može” kao vodilju.
Nema potrebe da tražite upozorenja… da vam se detaljno govori o svemu što vam škodi. Ali šta je sa onim što je dobro za vas?
Sa nama ćete saznati o koracima i strategijama – od vežbanja i ishrane do lekova i preventivnih terapija – koje mogu pozitivno uticati na vaše zdravlje i sreću.
Otkrićete kako da poboljšate svoje kardiovaskularno zdravlje, snagu kostiju i mišića, i mentalnu agilnost. Naći ćete “možete”, načine da smanjite rizik od oboljenja povezanih sa starenjem, uključujući BPH, erektilnu disfunkciju, artritis, pa čak i Alchajmerovu bolest i rak.

I, napokon, možete zaboraviti na “googlanje!”

To je otprilike kao kad googlate za medicinske savete. Dobićete nešto, ali verovatno ne ono što želite – i gotovo sigurno nije vredno toga.
Poslednje mesto na kojem želite da potražite pomoć su sajtovi koji daju besplatne savete i prodaju, ko zna šta!
Sa nama imaćete veću zaštitu od najstrašnijih pretnji vašem zdravlju i blagostanju. Saznaćete
– o ključnom koraku ishrane za borbu protiv oboljenja prostate… novom načinu izbegavanja nepotrebnih biopsija i konačnoj reči o budućnosti PSA testiranja.
– Plan za prevenciju moždanog udara… metode za snižavanje krvnog pritiska bez lekova i dnevnu zamenu koja može smanjiti rizik od srčanih bolesti za 25%!
– nadogradnja vašeg imunog sistema antiinflamatornom hranom i tri koraka koje možete preduzeti da zaustavite hroničnu bol u njenoj početnoj fazi.
…OSTANETE JAČI DUŽE!

Otkrićete desetine trikova, saveta i sve prave poteze da ostanete u igri, uključujući…
– jutarnja rutina koja može smanjiti rizik od preloma i povećati gustinu kostiju.
– najbolji način za povećanje mišićne mase bez obzira na vašu dob – i kako to uraditi prema vašem rasporedu!

OSIGURAJTE MENTALNO ZDRAVLJE U STAROSTI!
Naći ćete dokazane strategije za poboljšanje pamćenja i očuvanje vrhunske mentalne kondicije. Bićete informisani o…

…OSEĆAJTE SE – I IZGLEDAJTE – MLAĐE!
Izgrađivaćete otpornost i vitalnost koja će povećati vašu izdržljivost i energiju.

Neka drugi padaju na modne hirove. Vi imate činjenice.

Sa novim dijetama, čudesnim lekovima i eliksirima koji se pojavljuju skoro svakodnevno, dajući tvrdnje i trudeći se da privuku vašu pažnju (i vaš novac), cenićete naš zdrav skeptični pristup. Dobijaćete smirene i promišljene ocene kao što su…
– Jabukovo sirće. Trebao bi da smanjuje apetit i pomaže pri mršavljenju. Do sada, dokazi pokazuju da je jedina šteta možda na vašem novčaniku!
– Intermitentni post. Svi su ludi za tim, ali da li zaista funkcioniše bolje od drugih dijeta za mršavljenje… I muškarci sa određenim medicinskim stanjima trebalo bi da ga izbegavaju.
– “Stari” multivitamini. To je jedna pilula koja ne ispunjava očekivanja. Redovna i zdrava ishrana će vam pružiti sve vitamine koje vam trebaju.
Zaboravite “Šta sada?” i pozdravite “Evo kako!”

Uz Majamayo centar saznaćete kako postići pobedničke rezultate bez obzira na to da li se brinete o krvnom pritisku, PSA oceni, nivou holesterola, brzini otkucaja srca ili čak vašoj težini.

Prijavite se na naš Newsletter!

Hajde da zajedno izgradimo zdrav odnos. Prijavite se na naš newsletter.

Hvala Vam. Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!