Ne dozvolite da menopauza izazove razvod!

od strane

sep 3, 2023

Žene se često razvode tokom perimenopauze i menopauze. Zašto? Pa, iako nikada nema razloga za raskid, sa sigurnošću se može reći da izazovi perimenopauze i menopauze mogu staviti veliki stres na parove. Evo kako da sprečite ovaj efekat.

Komunikacija

Važno je da naši voljeni, posebno naši supružnici, shvate kada dolaze oluje perimenopauze i menopauze i šta one znače. Ako se i sama žena oseća preopterećenom, zbunjenom i izolovanom svojim iskustvom u perimenopauzi i menopauzi, samo to može dovesti do neverovatnih rezultata. Ne prođe mnogo vremena pre nego što se komunikacija prekine i zavlada tišina i konfuzija.

Menopauza i seksualni život

Jedan od najvećih problema sa kojima se parovi suočavaju tokom perimenopauze i menopauze je gubitak seksa. Ne dozvolite da se ovo desi.

Potražite pomoć koju zaslužujete i zajedno se suočite sa ovim izazovima kao partner i kao tim. Zapamtite da oboje želite isti krajnji rezultat: da budete srećni i uživate jedno u drugom i u zajedničkom životu. Komunikacija je ključna za svaku zdravu vezu, posebno tokom perimenopauze i menopauze.

Prijavite se na naš Newsletter!

Hajde da zajedno izgradimo zdrav odnos. Prijavite se na naš newsletter.

Hvala Vam. Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!